Wilmark Oy

Wilmark Oy on vuonna 2016 perustettu tavaramerkkeihin ja mallioikeuksiin erikoistunut immateriaalioikeuspalveluja tarjoava yritys. Lähes 20 vuoden uransa aikana yrityksen perustaja ja IPR-lakimies Ville Patja on ehtinyt kartuttaa osaamistaan sekä Suomessa että Iso-Britanniassa edustaen yrityksiä aina pienistä startupeista globaaleihin pörssiyhtiöihin saakka.

Tarjoamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä IPR-palveluja vastaamaan jokaisen asiakkaan kulloisiakin tarpeita, oli kyseessä sitten kertaluontoinen tavaramerkkihakemus tai laaja-alainen IPR-strategia ja IPR-salkun hallinnointi. Pyrimme tekemään immateriaalioikeuksista helposti ymmärrettäviä ja kaikissa suosituksissamme huomioimme ensisijaisesti asiakkaan kaupallisen edun.

Jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme vieläkin kokonaisvaltaisemmin immateriaalioikeuksien saralla, olemme tehneet vuodesta 2017 lähtien yhteistyötä Koivisto PatentIT Oy:n kanssa laajentaaksemme palvelutarjontamme kattamaan myös patentteihin sekä hyödyllisyysmalleihin liittyvät palvelut.

Asiantuntija­tiimimme

Ville Patja
Toimitusjohtaja
IPR Lakimies, LLM
Rekisteröity Tavaramerkki- ja
Mallioikeusasiamies (EU, Suomi, UK)

Titta Patja
EU-tavaramerkkiasiamies (harjoittelija)

Peppi Roininen
IPR-assistentti

Harri Koivisto
Eurooppapatenttiasiamies
Koivisto PatentIT Oy